De Bouwsteen.

Als lid van de vereniging De Bouwsteen kan je deelnemen aan de clubdagen en aan diverse andere evenementen. Je krijgt verder 4x per jaar het clubblad en komt in aanmerking voor speciale clubacties. Verder krijg je ook toegang tot het deel van de website dat alleen voor leden is.

Het Lidmaatschap.

Nieuwe leden worden in het eerste jaar ingeschreven als aspirant-lid. De vereniging kan, indien gewenst, beperkingen stellen aan deelname van aspirant-leden aan bepaalde activiteiten. In het 2e jaar wordt je automatisch lid, mits je contributie voor het nieuwe jaar ook is betaald.

Contributie.

De hoogte van de contributie (op dit moment 25 euro) wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de jaarvergadering. Bij inschrijving als nieuw lid wordt eenmalig inschrijfgeld (op dit moment 5 euro) in rekening gebracht. De hoogte van de bedragen staan ook vermeld op het inschrijfformulier.

Clubpas.

Als lid van De Bouwsteen krijg je, na het betalen van de contributie, een clubpas toegestuurd. Het bewijs van lidmaatschap. Met de clubpas kom je in aanmerking voor speciale clubacties en kun je deelnemen aan evenementen. Neem dus altijd je clubpas mee.

Wat moet je doen om lid te worden van De Bouwsteen?

Download hier het inschrijfformulier en vul dit duidelijk in. Daarna kun je het ingevulde formulier opsturen naar de ledenadministratie. Ben je in de leeftijd tussen 0 en 16 jaar, dan is een handtekening van een ouder/verzorger verplicht. Als je inschrijfformulier bij de ledenadministratie is verwerkt, ontvang je een bericht over de betaling van het (eenmalig) inschrijfgeld en de contributie. Is het volledige bedrag op de rekening van De Bouwsteen bijgeschreven dan ben je officieel aspirant-lid geworden en wordt je clubpas toegestuurd.